De leukste uitjes van Nederland

Zoo Experience - uitje in Nederland

Zoo Experience Zoo Experience Zoo Experience Zoo Experience

Dit uitje in de dierentuin is beestachtig leuk! Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen en ijsberen. Leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie!

Een beestachtig leuk uitje in de dierentuin!

De Zoo vormt het decor tijdens dit beestachtig leuke uitje. Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen, neus aan neus met een ijsbeer of ga je kopje onder in de onderwaterwereld. Na een Zoo Experience heeft de dierenwereld voor jouw geen geheimen meer. Ontcijfer met je groep razendsnel de cryptische omschrijvingen en leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience! Een uitje om niet snel te vergeten.

Hoe werkt dit uitje in de dierentuin?

Gewapend met een telefoon en plattegrond kom je in de jungle, rotswoestijn, een tropisch regenwoud of een verborgen koraalrif. Je zult regelmatig de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen…

Dit uitje is mogelijk in de volgende dierentuinen:

  • Burgers' Zoo in Arnhem:  U gaat op ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud. Goede speurders ontdekken dat dieren hier overal om hen heen leven, zoals zeekoeien, aardvarkens, capybara’s en veel vogelsoorten. Via een onderaardse verlaten mijngang bereikt u de rotswoestijn van Arizona. Dit is het leefgebied van ratelslangen, kalkoengieren, pekari’s en dikhoornschapen. Plotseling maakt u kennis met een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water, waar duizenden kleurrijke vissen en koralen te zien zijn. Of u rust even uit op het terras met uitzicht op de dieren van de savanne.
  • DierenPark Amersfoort: In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek. Hoor je van ver de dino’s al brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen. In DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur! 
  • Ouwehands Dierenpark in Rhenen: Sta plotseling neus aan neus met een ijsbeer, loop onder slingerende orang oetangs door, bewonder zeldzame witte leeuwen, bezoek het beroemde Berenbos en het wilde Tijgerbos, beleef een Afrikaans avontuur in Umkhosi of hang de beest uit in RavotAapia. Ouwehands Dierenpark Rhenen, zoo avontuurlijk!  
  • Diergaarde Blijdorp in Rotterdam: Van lente tot winter is er in Diergaarde Blijdorp van alles te beleven. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium: de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen. Slenter door de Aziatische Moerassen en ontmoet de olifantenfamilie in het overdekte 'Taman Indah'. Of maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek.
  • Wildlands Adventure Zoo  in Emmen: In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Wandel door de savanne, de jungle en het poolgebied en ontdek welke bijzondere dieren je daar kunt vinden. Dit themapark is maar liefst 22 hectare groot en zal de avonturiers zeker niet teleurstellen.

Prijs

53,85 pp (min. 15 personen)
50,85 pp (min. 20 personen)
49,60 pp (min. 60 personen)
48,40 pp (min. 120 personen)

Duur

3 uur
   

Inclusief

1 consumptie p.p.
Entree dierentuin
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding

Exclusief

Parkeerkosten

Reviews

"Beste Christianne, Gisteren is de bijeenkomst geweest. Is onwijs leuk ontvangen! Dank daarvoor en complimenten aan Marloes die het goed heeft opgepakt. Met vriendelijke groet, Joeri Besnyoi, Trainer, Jobo Training | Coaching "
"Gisteren (zaterdag 16 juni) hebben wij de Zoo-experience gehad en het was in één woord: GEWELDIG!!! Wij hebben als team een hele leuke middag gehad. Er zijn alleen maar positieve geluiden gehoord!!! Dit is absoluut voor herhaling vatbaar! Top! Met vriendelijke groet, Michelle Folkers, ZML De Keerkring "
"We hebben een erg leuke middag gehad in Burgers Zoo, weer eens een keer iets anders voor een personeelsfeestje. De picknickmand viel erg in de smaak bij de collega's. Het was gezellig, lachen, leerzaam en we hadden prachtig weer, dus helemaal toppie. Tandheelkundig Centrum Waanders, Mevr. Ijzereef"
"Het is niet de eerste keer dat ik een activiteit via StadUnique heb gedaan. Ik vond het deze keer ook weer erg leuk, ik zou alleen ervoor kiezen (bij de zoo experience) om de uitslag, dus de bekendmaking van de winnaar ergens anders te doen dan in de Bush. Iedereen had het door het rennen in de dierentuin behoorlijk warm gekregen (het was ook een vrij warme dag) en dan is de Bush erg warm! Ook 1 consumptie was wat weinig, als ik dat geweten had, had ik flesjes water uit kunnen delen voor de activiteit. Mevr. Vossen, Alliander"
"We hebben een leuke middag is Blijdorp gehad, de organisatie van de activiteit was prima geregeld. Onze begeleidster was behulpzaam en vriendelijk. Huisartsenpraktijk Herman Gorterhof"
"We hebben een geweldig leuke middag gehad in de dierentuin van Amersfoort. De Zoo Experience was leuk om te doen met groepjes collega's, maar toppunt was wel het naar bed brengen van de dieren. Bijzonder leuke verhalen van de gids van de dierentuin. GOC, Mevr. Bouwman. "

Uitje reserveren? Boek Zoo Experience nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens

Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)

Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje

Kies een stad uit:
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*