De leukste uitjes van Nederland

De leukste uitjes in Wildlands-Emmen!

Whatsapp Experience - Even weg van thuis | Stad Unique

Coronaproof! Whatsapp Experience: een unieke city game! Ma-vrij geboekt: morgen al spelen! Volgens RIVM richtlijnen. Nu geen annuleringskosten.
WhatsApp Experience
Een beestachtig leuk uitje in de dierentuin!

Dit uitje in de dierentuin is beestachtig leuk! Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen en ijsberen. Leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie!
Zoo Experience
De leukste uitjes van Nederland
"Het is niet de eerste keer dat ik een activiteit via StadUnique heb gedaan. Ik vond het deze keer ook weer erg leuk, ik zou alleen ervoor kiezen (bij de zoo experience) om de uitslag, dus de bekendmaking van de winnaar ergens anders te doen dan in de Bush. Iedereen had het door het rennen in de dierentuin behoorlijk warm gekregen (het was ook een vrij warme dag) en dan is de Bush erg warm! Ook 1 consumptie was wat weinig, als ik dat geweten had, had ik flesjes water uit kunnen delen voor de activiteit. Mevr. Vossen, Alliander"

Zoo Experience
Groningen Leeuwarden Sneek Meppel Kampen Zwolle Enschede Eibergen 's Heerenberg Deventer Zutphen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Gorinchem Rhenen Venlo Roermond Maastricht Schiedam Eindhoven Den Bosch Tilburg Breda Dordrecht Hilversum Rotterdam Delft Den Haag Leiden Haarlem Alkmaar Hoorn Amsterdam Gouda Amersfoort Driebergen Utrecht Leerdam Schoonhoven